• Tijdens de coronacrisis geven we de voorkeur aan videochattherapie
  • +32 (0)51/24.52.51

Partnerrelatietherapie

  • Home
  • Partnerrelatietherapie

Partnerrelatietherapie

Met een levenspartner omgaan vereist de dag van vandaag specifieke vaardigheden om op een andere manier met de partner te spreken dan met andere mensen. Partnerrelatietherapie , huwelijkstherapie, relatietherapie helpt u de nodige communicatievaardigheden te ontwikkelen. Partnerrelatietherapie , huwelijkstherapie, relatietherapie is dus ook een communicatietraining.

Partnerrelatietherapie , huwelijkstherapie, relatietherapie, sekstherapie leert u hoe te ontdekken wat uw partner plezier zou doen. Partnerrelatietherapie , huwelijkstherapie, relatietherapie, sekstherapie leert u op welke manier u aan uw partner kan meedelen wat u plezier zou doen. Partnerrelatietherapie , huwelijkstherapie, relatietherapie, sekstherapie leert u hoe om te gaan met de verschillen die er zijn. Partnerrelatietherapie , huwelijkstherapie, relatietherapie, sekstherapie helpt u om die verschillen een rijkdom laten zijn i.p.v. stoorzenders.

Is uw partner er nog niet aan toe om te starten met partnerrelatietherapie , huwelijkstherapie, relatietherapie of sekstherapie: BEGIN ER ZELF AAN, eventueel alleen. Het kan!. Uw eigen vaardigheden zullen groter worden, uw partner zal de verandering merken en zal zeker geïnteresseerd worden.

Wij geven u training en advies in verband met uw persoonlijke en professionele relaties.

CONTACT

Relatie-Academie v.z.w.
Hoogleedsesteenweg 236
8800 Roeselare
T: 051 / 24.52.51

E: info@relatie-academie.be