Partnerrelatietherapie

  • Home
  • Partnerrelatietherapie

Partnerrelatietherapie

Met een levenspartner omgaan vereist de dag van vandaag specifieke vaardigheden om op een andere manier met de partner te spreken dan met andere mensen. Partnerrelatietherapie , huwelijkstherapie, relatietherapie helpt u de nodige communicatievaardigheden te ontwikkelen. Partnerrelatietherapie , huwelijkstherapie, relatietherapie is dus ook een communicatietraining. Ook in sekstherapie leert u de nodige communicatievaardigheden ontwikkelen.

Partnerrelatietherapie , huwelijkstherapie, relatietherapie, sekstherapie leert u hoe te ontdekken wat uw partner plezier zou doen. Partnerrelatietherapie , huwelijkstherapie, relatietherapie, sekstherapie leert u op welke manier u aan uw partner kan meedelen wat u plezier zou doen. Partnerrelatietherapie , huwelijkstherapie, relatietherapie, sekstherapie leert u hoe om te gaan met de verschillen die er zijn. Partnerrelatietherapie , huwelijkstherapie, relatietherapie, sekstherapie helpt u om die verschillen een rijkdom te laten zijn i.p.v. stoorzenders.

Is uw partner er nog niet aan toe om te starten met partnerrelatietherapie , huwelijkstherapie, relatietherapie of sekstherapie: BEGIN ER ZELF AAN, eventueel alleen. Het kan! Uw eigen vaardigheden zullen groter worden, uw partner zal de verandering merken en zal zeker geïnteresseerd worden.

Onze prijzen

- 90 € voor 1 uur
- 135 € voor anderhalf uur
- 180 € voor 2 uren

Verdere informatie kunt u in het verkennend gesprek verkrijgen.

Bankrekening: BE07 2850 3666 9766

CONTACT

Relatie-Academie v.z.w.
Hoogleedsesteenweg 236
8800 Roeselare
T: +32 (0)477/45.30.05

E: info@relatie-academie.be